Helden van Haarlem

Save the date: 1 november

Société Pim Mulier bestaat 20 jaar en gaan we vieren op woensdag 1 november 2023. De feestelijk avond met hapjes en drankjes staat in het teken van jonge, ambitieuze sporttalenten.

Momenteel wordt hard gewerkt aan de oprichting van Team PIM. Er staan veel jonge nieuwe talenten klaar om een droom waar te maken. Maar deze jonge talenten hebben wel wat steun nodig. Dat weten we allemaal! Topsport kost veel geld en voor sommige talenten is dat best wel een probleem. Trainingsstages, vervoer, mentale trainingen, kleding en materialen dienen door hen zelf bekostigd te worden.

De impact die we willen maken ligt bij jonge talenten uit Zuid-Kennemerland voor wie financiën een obstakel zijn in het bereiken van hun sportieve droom. Immers, je talent moet bepalend zijn voor de sportieve prestaties, niet je financiële situatie. Deze talenten hebben wel een ‘belofte’ status via Talentboek, maar worden nog niet ondersteund door NOC*NSF.

Team PIM bestaat uit diverse Haarlemse sporttalenten. Onder meer onze Haarlemse Helden Yvonne van Gennip, Floris Jan Bovelander en Claudia Zwiers zullen zich inzetten voor de talenten in Team PIM. Met hun kennis en ervaring zijn de vragen en behoeften vaak simpel op te lossen. Zij gaan met talenten en de coach inventariseren waar de behoeften liggen. Met uw hulp gaat Team PIM jonge talenten helpen hun droom waar te maken.