Helden van Haarlem

Jubileumfeest Société 20 jaar

De Société Pim Mulier viert haar 20-jarig bestaan op 1 november, met sponsors en relaties. Het wordt een avond om niet te missen, met entertainment, heerlijk eten en drinken. 

Ook gaan we met elkaar op deze avond proberen geld te genereren voor Team PIM. Een team van talenten die bijgestaan worden door echte Olympische Haarlemse helden zoals Claudia Zwiers, Yvonne van Gennip en Floris Jan Bovelander. Zij gaan met elkaar intensief aan de slag om te kijken waar de ondersteuningsbehoeften liggen, wat de coaches nodig hebben en waar met support, ervaring, raad, daad en middelen deze talentvolle sporters een impuls kan worden gegeven hun doelen te behalen.

Tijdens een avondvullend programma worden jij en jouw genodigden aan jullie eigen tafel vermaakt tijdens een 4-gangendiner incl. drankjes met muzikale omlijsting van Käthe van den Hurk, een optreden van de illusionisten Rob & Emiel (bekend van tv), een loterij met fraaie prijzen en de onthulling en presentatie van Team PIM. Uiteraard is er ook aandacht voor onze trouwe sponsoren, de talenten van dit moment en zijn er een aantal van onze Haarlemse helden aanwezig.

Voor deze feestelijke jubileumavond, met een 4-gangendiner, drankjes, muziek, entertainment en sportieve info verkopen wij tafels (8/10 personen) en/of stoelen voor € 150,- p.p. Uw bijdrage zal ten goede komen van het Team PIM en de talenten die zij ondersteunen.

Niet alleen de talenten krijgen een podium, maar ook onze trouwe sponsors zetten we in het zonnetje. Zonder uw onvoorwaardelijke steun is het niet mogelijk onze Haarlemse Helden te eren en jong sporttalent te ondersteunen. Hoe mooi zou het niet zijn om over enkele jaren te genieten van sporters die hier geworteld zijn en mede door deze ondersteuning de top hebben bereikt?

Er zijn maar een paar plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan op info@pimmullierhaarlem.nl en geef gelijk aan hoeveel stoelen/tafels je wil reserveren (een factuur op bedrijfsnaam met btw is uiteraard mogelijk).

Wanneer  1 november 2023
Plaats Restaurant Franzen, Raaks 1, 2011 VA Haarlem
Inloop 17:30 uur
Programma 18:00-22:30 uur