Société Pim Mulier bestaat tien jaar

Op woensdag 12 februari organiseert de Société Pim Mulier, ter ere van haar tienjarig bestaan,  een feestelijke middag voor sponsors en relaties. Op het ‘winterse’ programma staan onder meer het kijken naar de 1000 meter op de Olympische Spelen (schaatsen, mannen) en een curling-clinic. Als locatie is gekozen voor de Kunstijsbaan van Haarlem.

Vanaf 15:00 uur worden de gasten ontvangen op de Kunstijsbaan, waar gezamenlijk wordt gekeken naar de 1000 meter schaatsen op de Olympische Spelen in Sotsji. Voormalig topschaatser Brigt Rykkje geeft commentaar bij deze afstand en vertelt over de ins en outs van het schaatsen. Rykkje werd geboren in Noorwegen en kwam in 1980 in Nederland wonen, waar hij lid werd van de IJsclub Haarlem. Rykkje nam zelf deel aan de Olympische Winterspelen van 1998.

Om 16:30 uur start een clinic waarin kennis gemaakt kan worden met de sport curling. Deze op het eerste gezicht wat vreemd aandoende sport staat sinds 1998 op het programma van de Winterspelen. Maar hoe moeilijk is deze sport nu eigenlijk om zelf te beoefenen en wat zijn eigenlijk de regels?

De middag wordt afgesloten met een borrel en een Hollandse maaltijd, waarbij er gelegenheid is om afscheid te nemen van de scheidende bestuursleden van de Société Lex van Gaale en voorzitter Peter Jager.

De bijeenkomst is voor relaties en genodigden van de Société Pim Mulier. Ben u geïnteresseerd om sponsor te worden en wilt u deze bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact op met Kitty van Gilst: kvgilst@sro.nl | 023-5260025.