Helden van Haarlem

Pim Mulier Sportquiz

Wie weten er echt alles van sport en mogen zich een jaar lang dé sportkenners van Haarlem noemen? Vorig jaar maakte de sportredactie van Haarlems Dagblad haar favorietenrol waar, maar wie gaat er dit jaar met de eindzege vandoor in de Pim Mulier Sportquiz? De sportieve strijd vindt plaats op woensdag 12 oktober, in het Jopen Proeflokaal in de Waarderpolder.

In de quiz passeert een breed scala aan sporten de revue, waarbij aan de hand van foto’s en filmfragmenten wordt gevraagd naar de meest uiteenlopende sportfeiten – van lang vergeten records tot en met recente top- én tobprestaties. Maar er zijn ook punten te behalen met inschattingsvragen of het herkennen van sporters en beroemde quotes. De presentatie is in handen van sportjournalist en –verslaggever Andy Houtkamp. Op de quizavond staat de gezelligheid centraal, al gaan de echte sportmannen en –vrouwen uiteraard voor de winst!

Deelnemen is zowel mogelijk met een team van 4 of 5 deelnemers, als op individuele basis. In het laatste geval worden de deelnemers ingedeeld in teams, die onder aanvoering staan van een van de Helden van Haarlem, zoals Claudia Zwiers en Yvonne van Gennip. Aanmelden is mogelijk via pimmulierhaarlem@gmail.com. De Pim Mulier Sportquiz wordt georganiseerd in samenwerking met Sportservice Noord-Holland.

Pim Mulier Sportquiz, woensdag 12 oktober (ontvangst vanaf 19:30 uur, aanvang 20:00 uur), Jopen Proeflokaal, Emrikweg 21 te Haarlem. Aanmelden vóór 1 oktober. Sponsors van de Société nemen gratis deel, overige deelnemers betalen € 20,- per team.

De Pim Mulier Sportquiz wordt georganiseerd voor sponsors, relaties en overige genodigden van Société Pim Mulier. Interesse om het werk van de Société te ondersteunen? Neem gerust contact met ons op via 
pimmulierhaarlem@gmail.com.