Helden van Haarlem

Nieuwe sponsors voor Société

De Société Pim Mulier heeft een kwartet nieuwe sponsors mogen begroeten: Bouwbedrijf Jan de Wit, HFC EDO, Köster Advocaten en Verbouwexpert. Goed nieuws, want alleen dankzij de steun van het bedrijfsleven kan de Société de Haarlemse helden eren en jonge en talentvolle sporters, de helden van morgen, ondersteunen. Even kort voorstellen.

Bouwbedrijf Jan de Wit, gevestigd in de Waarderpolder, is een middelgroot bouwbedrijf dat voornamelijk in de randstad werkzaam is. Het in 1963 opgerichte bedrijf werkt zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt. Bouwbedrijf Jan de Wit staat onder leiding van Frank van der Werff, een neef van de in 2001 onverwacht overleden naamgever van het bedrijf.

HFC EDO is een voetbalclub waarvan het eerste elftal momenteel op het hoogste amateurniveau uitkomt: de topklasse. De club uit Haarlem-Noord werd in 1897 opgericht en speelde betaald voetbal sinds de introductie daarvan in 1954, tot de club in 1971 vrijwillig terugtrad tot de amateurs in verband met de aangekondigde sanering van het betaalde voetbal. EDO start in september van dit jaar met een hockey-afdeling. Dit mede naar aanleiding van de Pim Mulier-lezing in 2012 door hockeybondvoorzitter Johan Wakkie.

Köster Advocaten is gespecialiseerd in een groot aantal rechtsgebieden: van ondernemingsrecht en vennootschapsrecht tot familierecht en erfrecht. Het bekende Haarlemse advocatenkantoor is gevestigd aan de Dreef. De doelgroep van Köster Advocaten bestaat voornamelijk uit ondernemers in het MKB en multinationals.

Verbouwexpert is er, de naam zegt het al, voor iedereen die serieus wil verbouwen of renoveren. Het in Amsterdam gevestigde bedrijf is uiteraard actief in de omgeving van haar eigen vestigingsplaats, maar ook in Haarlem en omgeving. Volgens eigenaar Kim Strauss houden ze bij Verbouwexpert van “aanpakken op een eerlijke manier”, met kwaliteit als fundament.