Helden van Haarlem

Holland Haarlem House steunt Haarlemse sporters

Op initiatief van SportSupport, Stichting Topsport Kennemerland, SRO, Citymarketing Haarlem, gemeente Haarlem en Société Pim Mulier wordt van 28 juli t/m 12 augustus het Holland Haarlem House georganiseerd. Het wordt de plek voor supporters om Haarlemse en Nederlandse topsporters te steunen. Het Holland Haarlem House is tijdens de Olympische Spelen van 28 juli t/m 12 augustus dagelijks geopend van 14.00 – 22.00 uur en is gevestigd in het Noordersportpark aan de Mr. Jan Gerritszlaan.

In het Holland Haarlem House vinden tal van activiteiten plaats. In de kantine van HFC EDO kunnen de bezoekers via grote beeldschermen de verrichtingen van onze topsporters live volgen. Bijna dagelijks worden in de talkshow Haarlem – Londen gesprekken gevoerd over de verrichtingen in Londen en de ontwikkelingen van de regionale sport.

Kinderen kunnen terecht in het SRO Sport- en Speldorp, ondergebracht in de Sporthal Ruud van de Geest. Op doordeweekse dagen kunnen zij via de SportSupport Clinics kennis maken met tal van sporten.

Stichting Topsport Kennemerland organiseert op 6 en 9 augustus twee Olympische Ontbijten in Haarlem.

Het programma van het Holland Haarlem House staat op de website www.hollandhaarlemhouse.nl. Het programma wordt aangepast aan de actualiteit in Londen.